Actuele route MotoGP TT Truck Run

Actuele route MotoGP TT Truck Run

Op maandag 20 juni aanstaande zal in de namiddag een uniek konvooi een groot deel van Drenthe doorkruisen. Ruim 50 truck uit het MotoGP paddock zullen dan gezamenlijk van Emmen naar het TT Circuit in Assen rijden met aan boord een kind met een ernstige ziekte of beperking en zijn of haar begeleider(ster).

De stoet zal in de namiddag tussen 18.00 uur en 18.30 uur vertrekken vanaf de afgesloten verzamellocatie (WSG (Well Services Group) aan de Phileas Foggstraat 65, 7825 AL in Emmen richting het TT Circuit in Assen. Uiteraard verwachtten wij veel ‘kijkers’ langs de route! Komt u ook?

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

WK Superbike 2023 Assen

De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Van 21 tot en met 23 april 2023 voor de 31ste keer de WK Superbike

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook