De 87ste Dutch TT Assen is in zicht

Al jarenlang is de Dutch TT hét grootste eendaagse sportevenement van Nederland en over een aantal weken gaat de 87ste TT van start.

Deze editie heeft een bijzonder randje, want op 25 juni aanstaande is het exact veertig jaar geleden dat Wil Hartog de Dutch TT won. “De Witte Reus” won de 500cc race in 1977 en zal tijdens de 87ste editie uitgebreid worden gehuldigd.

Stichting Happy Smile ontvangt de komende TT van Assen ruim 150 gasten. Voor deze VIP gasten zijn we momenteel druk doende een dagprogramma samen te stellen met onder anderen een zogeheten Paddock Tour met exclusieve toegang tot de wereld van de coureurs en teams. Uiteraard zal de “Meet & Greet” met coureurs weer op het programma komen te staan. Wie er te gast zijn in onze VIP-box houden we nog geheim, maar de gezinnen die zijn en worden uitgenodigd zullen een prachtige dag beleven tijdens deze 87ste editie.

P.s. Voor vrijdag 23 juni hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar voor gezinnen met een ernstig ziek kind of kind met een ernstige beperking. Meer info of aanmelden? Klik hier!

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement op Facebook. U kunt hier de foto(s), die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

Supercar Madness

Supercar Madness 29 oktober 2023 in Assen met de mooiste supercars, exclusieve auto’s, performance kanonnen en hypercars. Met de Supercar Challenge!

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook