De WK Superbike beleven als VIP

Afgelopen weekend zijn de eerste twee races verreden om de felbegeerde WK punten in het Superbike World Championship. De Italiaanse coureur Marco Melandri is de grote winnaar geworden van de Yamaha Finance Australian Round. De 35-jarige Melandri wist zowel de race op zaterdag en zondag op zijn naam te zetten.

De Nederlandse WK Superbike coureur Michael van der Mark finishte de eerste race als negende en de tweede race sloot de Pata Yamaha coureur af als zevende. Spanning ten top dat ook eind april ‘live’ te volgen is op het TT Circuit van Assen. U kunt er als VIP bij zijn!

Meldt u gezin aan als VIP

Gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking kunnen zich kosteloos aanmelden om een dag als VIP de WK Superbike te ervaren. Te gast in onze riante VIP box waar gezorgd wordt voor een drankje en een hapje en een heerlijke lunch. De races live aanschouwen vanaf het balkon en natuurlijk nemen we een kijkje achter de schermen en op de WK paddock en gaan we voor een zogeheten ‘Meet & Greet’ met een bekende coureur.

Opgave is niet meer mogelijk!

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

WK Superbike 2023 Assen

De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Van 21 tot en met 23 april 2023 voor de 31ste keer de WK Superbike

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook