De WK Superbike beleven als VIP

Afgelopen weekend zijn de eerste twee races verreden om de felbegeerde WK punten in het Superbike World Championship. De Italiaanse coureur Marco Melandri is de grote winnaar geworden van de Yamaha Finance Australian Round. De 35-jarige Melandri wist zowel de race op zaterdag en zondag op zijn naam te zetten.

De Nederlandse WK Superbike coureur Michael van der Mark finishte de eerste race als negende en de tweede race sloot de Pata Yamaha coureur af als zevende. Spanning ten top dat ook eind april ‘live’ te volgen is op het TT Circuit van Assen. U kunt er als VIP bij zijn!

Meldt u gezin aan als VIP

Gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking kunnen zich kosteloos aanmelden om een dag als VIP de WK Superbike te ervaren. Te gast in onze riante VIP box waar gezorgd wordt voor een drankje en een hapje en een heerlijke lunch. De races live aanschouwen vanaf het balkon en natuurlijk nemen we een kijkje achter de schermen en op de WK paddock en gaan we voor een zogeheten ‘Meet & Greet’ met een bekende coureur.

Opgave is nog mogelijk voor zaterdag 21 april en zondag 22 april aanstaande. Wilt u erbij zijn? Lees eerst goed onze voorwaarden en meldt u aan!

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook

Mededeling i.v.m. Corona

Het kabinet heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo zijn alle evenementen en samenkomsten tot 1 september verboden.  Vanzelfsprekend hebben wij al onze evenementen tot die datum gecanceld!

Stichting Happy Smile