Formule 1 demo met Nico Hülkenberg

Op 5 en 6 augustus 2017 is het TT Circuit in Assen wederom het decor voor de Gamma Racing Day. Genieten van races met échte Formule 1-auto’s in de zogeheten BOSS GP.

Supercars, Formule Renault, klassieke toerwagens, races met supersnelle motorfietsen, zijspannen, maar ook de snelste karts van Europa passeren de revue. Ook krijg je een kijkje in de keuken van de zwaarste rally ter wereld, ‘Le Dakar’ en we gaan beslist weer van alles beleven tijdens één van onze Happy Smile paddock-tours en ‘meet & greets’ etc.

Stichting Happy Smile heeft beide dagen gezinnen te gast. Voor de zondag kunnen gezinnen met een ernstig ziek kind of kind met een ernstige beperking zich nog opgeven om een dag als VIP te ervaren.

F1 demonstratie Nico Hülkenberg

Zaterdag 5 en zondag 6 augustus verzorgt het Renault Sport Formula One Team een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen. Officieel coureur in het Wereldkampioenschap Formule 1, Nico Hülkenberg, geeft een Formule 1-bolide van het team de sporen op de beroemde TT-baan.

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook