Foto en filmbeleid Stichting Happy Smile

Toestemming publicatie foto’s en video’s Stichting Happy Smile

Op het internet laten wij website bezoekers met foto’s en/of video’s zien waar we mee bezig zijn. Ook maken wij de foto’s en/of video’s als aandenken van de dag voor de kinderen en hun ouders. Opnames worden gemaakt tijdens de verschillende evenementen. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten in onze VIP box of hospitality, maar ook elders op bijvoorbeeld het TT Circuit of andere circuits en evenementen die wij aandoen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor aanwezige kinderen/ouders schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van onze gasten. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter en uw zelf. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto’s van uw of uw kind op internet verschijnen.

Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door fotografen van Stichting Happy Smile worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere personen en/of gasten foto’s maken tijdens onze evenementen. Stichting Happy Smile heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze personen en/of gasten ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet. Foto’s die door fotografen van Stichting Happy Smile zijn gemaakt worden geplaatst op onze website www.stichtinghappysmile.com en/of op Facebook.

U mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u op een later moment alsnog toestemming geven. U kunt dit doen door een schriftelijk verzoek in te dienen bij het bestuur van Stichting Happy Smile.

Stichting Happy Smile
Charles Darwinstraat 5
7825 AB Emmen

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Te gast als VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day, IDM Superbike en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met één of meerdere coureurs.

Ben jij onze VIP-gast op een circuit in Nederland, België of Duitsland?