Gamma Racing Day nu Jack’s Racing Day

ASSEN – Jack’s Casino volgt Gamma op als titelsponsor van de jaarlijkse ‘Racing Day’ op het TT Circuit van Assen. De doe-het-zeflketen droeg 10 jaar de titel van het iconische evenement, de kansspelaanbieder gaat voor minimaal drie jaar een partnership aan. Het race event draagt de naam Jack’s Racing Day. Sinds de start in het jaar 2000 worden raceliefhebbers uit het hele land jaarlijks getrakteerd op het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa.

Op het wereldberoemde Grand Prix-circuit worden onder normale omstandigheden tot wel 100.000 fans ontvangen en vanuit huis (her)beleven nog eens miljoenen fans de races, stunts en demonstraties. De editie van 2021 staat gepland van 6 t/m 8 augustus en logischerwijs wordt er gewerkt binnen de mogelijkheden die de coronamaatregelen bieden. Vorig jaar werden met de anderhalve meterregel 10.000 fans per dag op geplaceerde tribuneplaatsen toegelaten.

Programma met 11 races en F1 demo

Het wedstrijdprogramma van Jack’s Racing Day kent maar liefst 11 races op 1 dag en bestaat uit een combinatie van motorraces om de Benelux Trophy, races met de snelste karts ter wereld tijdens de Dutch GP Superkarts en wedstrijden in maar liefst 6 verschillende autoklassen. Het NK historische toerwagens en GT’s, de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 Cup en de Supercar Challenge worden afgewisseld met de Audi R8 Cup en de Maxx Formula, een klasse waarin Formule 1-auto’s van start gaan. Daarnaast krijgt de Jack’s Racing Day editie 2021 dit jaar weer een Formule 1-demonstratie van een team dat nog nooit in Assen is geweest!

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

WK Superbike 2023 Assen

De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Van 21 tot en met 23 april 2023 voor de 31ste keer de WK Superbike

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook