Genoten met een grote G in Oschersleben (D)

Genoten met een grote G in Oschersleben (D)

OSCHERSLEBEN – Afgelopen weekend streek de Happy Smile familie neer in het Duitse Oschersleben. Op de Motorsport Arena werd de tweede ronde verreden in het IDM (Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft).

Na alle corona prikkelingen was het sinds september 2019 (IDM Hockenheimring) weer mogelijk dat we gezinnen konden uitnodigen tijdens deze internationale races. Vier gezinnen reisden op uitnodiging af naar het voormalige Oost-Duitsland om te genieten van een weekend vullend programma op het circuit in Oschersleben.

Na een warm welkom op zaterdag hebben de gezinnen genoten van het wel en wee op de paddock, races in verschillende klasses, meet en greets met coureurs, bezoeken van diverse teams in de pitboxen, fotomoment op de startgrid en diverse rondjes over het circuit. Hoogtepunt is altijd wel de ‘taxirit’ met onze eigen Happy Smile Scania Longliner. Alle kinderen brengen we met de truck weer naar het hotel en de andere morgen staan we weer voor de deur om ze naar het circuit te brengen. Dit is een ware happening waarbij het onderweg één groot feest wordt van muziek en zang. Even wordt de Happy Smile truck dan omgetoverd tot een ware partytruck.

Zondagmiddag vertrokken de gezinnen weer voor een lange rit richting Nederland.

Langs deze weg willen we alle coureurs, teams, ADAC en de IDM organisatie hartelijk bedanken voor hun medewerking en gastvrijheid. Het heeft er toe geleid dat de gezinnen en het team van Happy Smile hebben genoten met een grote G!

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

WK Superbike 2023 Assen

De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Van 21 tot en met 23 april 2023 voor de 31ste keer de WK Superbike

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook