groepsevenementen

Groep(en) gezocht

Waar we ruimte hebben voor groepsevenementen is onze doelgroep breder dan de gezinsevenementen. Het gaat hier van personen die in een zorginstelling verblijven, personen op een dagverblijf, lotgenotencontact, gezinnen die in verenigings- of stichtingsverband willen komen, etc, etc, etc.

Vraag naar de mogelijkheden voor u zich aanmeldt om teleurstelling te voorkomen.

Heeft u vragen?

Heeft u al bij de FAQ (veelgestelde vragen) gekeken? Staat uw vraag er niet bij? Neem dan online contact op met ons.

Like Stichting Happy Smile op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Mededeling i.v.m. Corona

Het kabinet heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo zijn alle evenementen en samenkomsten tot 1 juni verboden.  Vanzelfsprekend hebben wij al onze evenementen tot die datum gecanceld!

Stichting Happy Smile