Hankook Finaleraces: Laatste evenement van het seizoen

Op zondag 22 oktober kunnen gezinnen met een ernstig ziek kind of kind met een ernstige beperking de Hankook Finaleraces (voorheen de Formido Finaleraces) mee gaan maken op het TT Circuit van Assen.

Een bomvol auto-raceprogramma met de finales van de Supercar Challenge powered by Pirelli, de TCR Benelux en de PCI – NK GTTC is dit een dag waar actie gegarandeerd is!  Op de paddock van het TT Circuit kunt u de auto’s die de show voor uw verzorgen op het circuit van dichtbij bekijken en fotograferen. Tijdens deze dag organiseren we een paddock-tour en natuurlijk gaan we proberen een coureur(s) naar onze VIP box te laten komen voor een ‘meet & greet’. Deze dag is tevens het laatste evenement van het seizoen.

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

90ste Dutch TT Assen

De 90ste Dutch TT 2021 is meer dan een motorrace bezoeken. Het is onvergetelijke motorsport beleving. Dé TT is meer dan een motorrace bezoeken

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook