Jasper Iwema nog steeds in de race voor 1 miljoen

Jasper Iwema nog steeds in de race voor 1 miljoen

In het programma ‘Een Jaar Van Je Leven’ zonderen veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. Ze verblijven in een loods nabij Lelystad waarin alleen de basisvoorzieningen aanwezig zijn en er geen contact met de buitenwereld is.

Tijdens het verblijf worden de deelnemers 24 uur per dag gefilmd. Met opdrachten kunnen ze geld verdienen of iemand elimineren. Wie na een jaar als laatste overblijft, wint een miljoen euro. Eén van de deelnemers is de 33-jarige Jasper Iwema uit Hooghalen. Voormalig Moto3 Grand Prix coureur en de laatste jaren actief als WK IJsspeedway coureur. Tevens is Jasper reeds jaren ambassadeur van Stichting Happy Smile. Jasper hoopt met zijn deelname de hoofdprijs van een miljoen euro te winnen en daarmee zijn droom, een WK IJsspeedway titel, op termijn te kunnen verwezenlijken.

Een Jaar Van Je Leven is dagelijks te zien zijn om 19:45 uur op SBS6.

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

IDM Oschersleben (DE)

In het weekend van 2 tot en met 4 juni 2023 verwelkomt ‘Motorsport Arena Oschersleben’ in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook