Kalender wederom in het teken van Happy Smile

MUSSELKANAAL – Voor het tweede jaar op rij brengt fotograaf Henk Fischer uit het Groningse Musselkanaal een kalender uit van het grootste motorsport icoon ooit: Valentino Rossi. Vorig jaar heeft Henk al twaalf prachtige archieffoto’s van deze Italiaanse motorcoureur geselecteerd voor de kalender 2020, die in eigen beheer is uitgegeven. Dit jaar wederom twaalf nooit eerder gepubliceerde foto’s van ‘Vale’ op de kalender voor 2021.

Vanwege de overweldigende reactie van motorsportfans heeft Henk besloten een 2021 editie uit te brengen. Deze eerste oplage van 500 stuks is van de allerbeste kwaliteit, daarnaast is de kalender voorzien van een certificaat en wordt het verstuurd in een stevige doos zodat ie niet kan beschadigen.

Een deel van de opbrengst van de verkoop van de kalenders wordt wederom geschonken aan Stichting Happy Smile. De limited edition A3 kalender 2021 van ‘The Biggest One’ is te bestellen via www.kiesjekalender.nl De prijs is net als vorig jaar € 34,95 exclusief verzendkosten.

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

DTM Assen

Het TT Circuit Assen maakt ook in 2021 weer deel uit van de DTM-kalender. De Deutsche Tourenwagen-Masters slaat dit jaar een nieuwe weg in met nieuw GT-reglement.

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook