Meerijden in de MotoGP TT Truckrun 2022

Meerijden in de MotoGP TT Truckrun 2022

EMMEN – Op maandag 20 juni aanstaande zal in de namiddag een uniek konvooi een groot deel van Drenthe doorkruisen. Ruim 50 MotoGP, Moto 2, Moto 3 Team Trucks uit het MotoGP paddock zullen dan gezamenlijk van Emmen naar het TT Circuit in Assen rijden met aan boord een kind met een ernstige ziekte of beperking en zijn of haar begeleider(ster). Een absolute wereldprimeur!

Het konvooi zal in de namiddag tussen 18.00 uur en 18.30 uur vertrekken vanaf de afgesloten verzamellocatie bij WSG (Well Services Group) aan de Phileas Foggstraat 65, 7825 AL in Emmen.

De route zal gaan vanaf Emmen via Schoonoord en Schoonloo naar Assen.

Aangekomen op het TT Circuit kunnen de kinderen, nadat ze eerst nog één rondje over het circuit hebben gereden met de trucks, weer worden opgehaald door de ouders / begeleiders.

De gezinnen kunnen zich vanaf 15.30 uur melden op de verzamel locatie en kunnen hier genieten van de Team Trucks en van een heerlijke BBQ die verzorgt word door Stichting Happy Smile, zodat men niet met lege maag hoeft te vertrekken.

Gezinnen kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.

Enkele dagen voor de MotoGP TT Truckrun 2022 krijgt u persoonlijk bericht met het programma rondom deze unieke truckrun.

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

WK Superbike 2023 Assen

De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Van 21 tot en met 23 april 2023 voor de 31ste keer de WK Superbike

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook