MotoGP ster te gast bij Team 4 Holland Racing

Afgelopen weekend werd op de Junior Track van het TT Circuit Assen de eerste wedstrijd verreden voor de GAMMA Yamaha R125 Cup.

Aanwezig was ook het Team 4 Holland Racing onder leiding van Jan Abbink, bij vele in de racerij bekend als de stille kracht achter de successen van voormalig Grand Prix coureur Jasper Iwema.

Vier jonge talenten, te weten Daan Booij (12), Colin Velthuizen (13), Rein Saris (13) en Mieke Abbink (13), vormen dit seizoen Team 4 Holland Racing. Het doel van Team 4 Holland Racing is om met de vier jonge rijders samen een team te vormen met een nette uitstraling, van elkaar te leren en de kosten te beperken.

Stichting Happy Smile draagt het Team 4 Holland Racing en de Molenaar NSF100 een warm hart toe en dat komt tot uiting op de racepakken en de motoren. MotoGP coureur Scott Redding (Octo Pramac Racing) kwam het Team 4 Holland Racing succes wensen voor dit seizoen waarbij uiteraard een foto niet mocht ontbreken. Redding ondersteunt het Team 4 Holland Racing met zijn kledingmerk Monkey Fresh.

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook

Mededeling i.v.m. Corona

Het kabinet heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo zijn alle evenementen en samenkomsten tot 1 september verboden.  Vanzelfsprekend hebben wij al onze evenementen tot die datum gecanceld!

Stichting Happy Smile