Opgave Happy Smile Run 2022 Emmen

Op zaterdag 10 september 2022 wordt tijdens de zevende Happy Smile Familiedag wederom de Happy Smile Run verreden. Een toertocht door een groot deel van Drenthe. De stoet zal vertrekken vanaf de James Cookstraat in Emmen. Verzamelplek is wederom op het terrein van WSG Emmen.

De Familiedag is speciaal voor gezinnen met een ziek kind of kind met een beperking. Zij kunnen meerijden in een grote stoet van bijzondere auto’s, vrachtwagens, motoren als Goldwings, Harleys, zijspannen en trikes. De tocht zal worden begeleid door onder anderen een MTB Team.

Zonder de medewerking van tientallen truckers, zijspanners, trike rijders, solorijders, kortom zonder jullie medewerking is het voor ons niet mogelijk deze tocht te organiseren. Door onderstaand formulier in te vullen geeft u zich op voor deelname aan de Happy Smile Run 2022. Over de exacte gegevens zoals tijdstip etc, etc, zullen wij tijdig voor het event communiceren. Voor de inwendige mens wordt uitgebreid gezorgd.

Let op! S.v.p per voertuig aanmelden, dus niet ‘…wij komen met vier voertuigen’ Graag per voertuig aanmelden a.u.b. U dient in het bezit te zijn van een ongevallenverzekering opzittenden.

AANMELDING(EN) VOOR TRIKES IS GESLOTEN (ZIT VOL!)

Vul hier uw mobiele nummer in i.v.m. bereikbaarheid. (Dus géén vast nummer)
Max. 2 personen (Houd rekening met het feit dat er veelal ook een begeleider(ster) mee moet rijden. Indien u dan met meerdere personen komt beperkt dit het aantal zitplaatsen, als u vervolgens opgeeft 1 persoon mee te kunnen nemen, waar blijft de persoon dan die u meeneemt???)
Onder motoren verstaan wij Goldwings, Harleys, en zijspannen. Geen 'normale' motoren.
Graag een duidelijk omschrijving geven.

Contact informatie

Stichting Happy Smile
Zuring 79
7891 DT Klazienaveen

Kantooradres
Charles Darwinstraat 5
7825 AB Emmen
Telefoonnr: 06-43368000

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België