Dutch TT Assen 2019  |  Zondag 30 juni

De aanmelding voor dit evenement kan uitsluitend via deze website middels het aanmeldingsformulier. Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor dit evenement. Aandoeningen en/of stoornissen in welke vorm dan ook vallen niet onder onze doelstelling! Bent u al eens eerder te gast geweest bij Stichting Happy Smile tijdens een voorgaande editie van de Dutch TT? Dan kunnen wij u aanvraag NIET honoreren tenzij anders is afgesproken!

LET OP! Een aanmelding is voorlopig, dat wil zeggen dat aan een aanmelding geen rechten ontleent kunnen en mogen worden. Na het invullen van het formulier s.v.p. éénmaal klikken op ‘verstuur aanvraag’ !

Gegevens aan te melden gezin:
Bijvoorbeeld: Kees de Vries - 01-03-2010 Kaatje de Vries - 07-12-2012

Vul onderstaande vragen met betrekking tot het ziektebeeld en/of beperking zo volledig mogelijk in!

LET OP! Lees voor aanmelding zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen!

Contact informatie

Stichting Happy Smile
Zuring 79
7891 DT Klazienaveen