Opgave Happy Smile Familiedag 2019 Emmen

Op 14 september 2019 organiseren we voor de zesde keer de Happy Smile Familiedag. Dit met een ‘vernieuwde’ toertocht met o.a. trucks, trikes, zijspannen, motoren en ‘sport’ auto’s. Dit door een groot deel van Zuid-Oost Drenthe. De Familiedag is speciaal voor gezinnen met een ziek kind of kind met een beperking. Zij kunnen meerijden in een grote stoet van ruim honderd voertuigen. De tocht zal worden begeleid door onder anderen een MTB Team en de politie Drenthe.

Op de vertreklocatie in Emmen zal voor de aanwezige gezinnen een volledig dagprogramma worden samengesteld. Indien men niet meerijd met de Happy Smile Run is er volop vertier zoals een springkussen, golfkarren, crossen met 4×4 terreinwagens, demo’s, optreden van artiest(en) en héél véél meer. Daarnaast kunnen de kinderen geschminkt worden, staan er knutseltafels etc, etc, etc. Natuurlijk is er aan de catering gedacht, want alle gezinnen kunnen de gehele dag onbeperkt gratis gebruik maken van koffie, thee, fris, popcorn, friet, snacks, ijsjes ect cetera. Wees welkom!

Iedereen die ooit te gast is geweest als VIP bij Stichting Happy Smile kan zich aanmelden met het gezin voor deze zesde Familiedag in Emmen. Let op! Eénmaal op ‘verstuur’ drukken voor verzending van het formulier is voldoende !!!!!

Contact informatie

Stichting Happy Smile
Zuring 79
7891 DT Klazienaveen

Kantooradres
Charles Darwinstraat 5
7825 AB Emmen
Telefoonnr: 06-43368000

Beleef een fantastische dag met het hele gezin! Aktie, beleving, verrassend, uniek! Wees welkom!