Opnieuw FIM Sidecar GP tijdens Gamma Racing Day

Op 4, 5 en 6 augustus wordt in Nederland opnieuw een Grand Prix verreden in het FIM wereldkampioenschap zijspanwegrace.

De Grote Prijs van Nederland is naast wedstrijden in Hongarije, Frankrijk (24-uur van Le Mans), Kroatië en Duitsland door de Fédération Internationale de Motocyclisme toegekend aan de Gamma Racing Day op het TT Circuit Assen.

De Gamma Racing Day werd door de FIM in 2014 en 2015 beloond met een ‘Award’ voor ‘Best Sidecar Grand Prix’. In 2015 won Bennie Streuer de zijspan Grand Prix van Nederland tijdens de Gamma Racing Day, 23 jaar nadat zijn vader Egbert de Dutch Grand Prix won. Veel genodigden van Stichting Happy Smile waren destijds vanuit onze VIP-box getuige van deze prachtige overwinning.