• Organisator: LDP International B.V.
  • Naam event: Classic GP Assen
  • Datum event: 14-15 september 2024
  • Locatie: TT Circuit, De Haar 9, 9405 TE Assen
  • UW GEZIN AANMELDEN
Classic GP TT Circuit

Classic GP Assen

Legendarische éénzitters, klassieke sport- en toerwagens en baanbrekende Grand Prix-motoren. Dit is de Tabac Classic GP. Indrukwekkende snelheden ontnemen je de adem. Motorsporterfgoed en klassieke auto’s en motoren maken je stil. Een unieke combinatie voor de perfecte racedag.

 

Een weekend vol bezienswaardigheden en geluiden uit een revolutionair raceverleden. Het TT Circuit is dit jaar op 14 & 15 september decor voor klassieke motoren, auto’s en formule bolides.

Auto’s en motorfietsen met een riant raceverleden worden van 13 tot en met 15 september 2024 verenigd tijdens de TABAC Classic GP Assen op het TT Circuit Assen. In de ‘Cathedral of Speed’ waar al bijna een eeuw lang de TT-races plaatsvinden verzamelen zich coureurs en eigenaren van legendarische Formule 1-bolides, iconische sportwagens en onvergetelijke Grand Prix motoren. Ook klassiekers die vroeger het straatbeeld bepaalden zijn te bewonderen; van vooroorlogse sportwagens en motorfietsen uit de jaren ’20 en ’30 tot ‘opgevoerde’ gezinsauto’s uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Uiteraard ontbreken een aantal voormalige en wereldberoemde coureurs niet in dit weekend.

Alle evenementen