Red Bull Formule 1 demo met David Coulthard

Red Bull Formule 1 demo met David Coulthard

ASSEN – Tijdens de komende editie van de Jack’s Racing Day, 6 en 7 augustus, op het TT Circuit Assen zal niemand minder dan 13-voudig Grand Prix-winnaar David Coulthard een F1 demo verzorgen tijdens de zogeheten Red Bull Showrun.

13-voudig Grand Prix-winnaar David Coulthard is één van de bekendste Formule 1-coureurs ter wereld; niet in de laatste plaats door zijn huidige rol als analist bij Viaplay en zijn legendarische Formule 1-demonstraties met Oracle Red Bull Racing op de meest bijzondere locaties. De Schot tekende onder meer voor een

David Coulthard
David Coulthard te gast in de VIP box van Happy Smile

F1-demonstratie bovenop het iconische Burj al Arab hotel in Dubai, voor een rit door de Lincoln tunnel in New York én… bijna 10 jaar geleden denderde ‘DC’ al eens in een Formule 1-bolide langs de vaart in ‘Motor City’ Assen. Coulthard komt zowel op zaterdag als op zondag in actie met de RB7, de kampioenschap winnende F1-bolide met de meer dan 750 pk sterke V8 onder de kap.

Oracle Red Bull Racing

Aan de Red Bull Showrun gaat een jarenlange samenwerking met de Racing Day vooraf. Die begon in 2012 toen het merk een spectaculaire NASCAR-demonstratie verzorgde, gevolgd door de eerste Formule 1-demonstratie ooit op het TT-Circuit Assen in 2013. Na Coulthard gaven in 2014 Sébastien Buemi en Jean-Eric Vergne en in 2015 Max Verstappen een Red Bull Racing Formule 1-bolide op Assen de sporen. Vorig jaar werden bezoekers van JACK’S Racing Day getrakteerd op helikopterstunts van de ‘Flying Bulls’ en motorstunts van freestyler Adrian Guggemos.

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

WK Superbike 2023 Assen

De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Van 21 tot en met 23 april 2023 voor de 31ste keer de WK Superbike

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook