Classic GP Assen

Classic GP Assen 2022

Classic GP Assen zal u op 17 en 18 september een onvergetelijke impressies geven van een revolutionair raceverleden. Bijpraten met voormalige racers en hun crew, of gewoon dol zijn op het idee om race-erfgoed te bewonderen op een legendarisch racecircuit! Dat alles biedt de Classic GP Assen. Bewonder vanuit de Happy Smile VIP box races van weleer, zoals de C Supercup, vintage Le Mans-sportwagens en divisies die autoracen voor de massa mogelijk maakten met opgevoerde toerwagens uit de jaren ’70 en open éénzitters zoals de Formula VEE-klasse. Motorsportliefhebbers zullen zich vergapen aan meer dan 140 racemotoren van 34 merken uit 16 landen die opnieuw het ‘Circuit van Drenthe’ zullen trotseren. Op de Classic GP Assen zullen volledige grids van authentieke Grand Prix-motoren te zien zijn die ooit reden tijdens de TT, zoals de 125cc, 250cc, 350cc en 500cc klasse en u kunt een klassieke Superbike-race aanschouwen. Een dag vol legendarische auto- en motorsport! Dit mag je niet missen!

Let op! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen.

Vul hier uw mobiele nummer in i.v.m. bereikbaarheid. (Dus géén vast nummer)
Aantal personen waaruit uw gezin bestaat.
Namen en geboortedatums vader, moeder en kind(eren) Graag één naam per regel!
Naam van het betreffende kind.
Bedenk bij uzelf of opgave van een kind met ADHD / PDD-NOS / Autisme / ASS (aandoeningen) ook vallen onder ernstig ziek?
LET OP! Gezinnen die nog nooit bij ons te gast zijn geweest hebben ten alle tijden voorrang!
Vul duidelijk in welke event | evenementen

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder anderen de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day en IDM Superbike.  Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Classic GP Assen event? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• Meer dan 140 classic race motoren (34 merken).
  • Youngtimer Touring Car Challenge.
  • Grand Prix legendes uit de 125, 250, 350 en 500cc klasse.
  • Classic Superbike race.
  • Formula VEE bolides.
  • Spot oud GP coureurs op de paddock.

Te gast als VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day, IDM Superbike en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met één of meerdere coureurs.

Ben jij onze VIP-gast op een circuit in Nederland, België of Duitsland?