Familiedag Happy Smile Emmen

Happy Smile Familiedag

Medio september 2023 wordt tijdens de Happy Smile Familiedag wederom de Happy Smile Run verreden. Een toertocht door een groot deel van Zuidoost-Drenthe. De Familiedag is speciaal voor gezinnen met een ernstig ziek kind of kind met een ernstige beperking. Zij kunnen meerijden in een grote stoet van bijzondere auto’s, vrachtwagens, motoren en trikes. De tocht zal worden begeleid door onder anderen een MTB Team.

Op de vertreklocatie in Emmen zal voor de aanwezige gezinnen een volledig dagprogramma worden samengesteld. Indien men niet meerijd met de Happy Smile Run is er volop vertier zoals een springkussen, golfkarren, crossen met 4×4 terreinwagens, demo’s en héél véél meer. Daarnaast kunnen de kinderen geschminkt worden, staan er knutseltafels etc, etc, etc. Natuurlijk is er aan de catering gedacht, want alle gezinnen kunnen de gehele dag onbeperkt gratis gebruik maken van koffie, thee, fris, popcorn, friet, snacks, ijsjes etcetera. Het is deze editie de achtste keer dat Stichting Happy Smile de Familiedag organiseert. Wees welkom!

AANMELDEN DEELNEMERS (CHAUFFEURS ETC) HAPPY SMILE FAMILIEDAG 2023

Volgt t.z.t.

AANMELDEN GEZINNEN HAPPY SMILE FAMILIEDAG  2023

Volgt t.z.t.

De Happy Smile Run vertrekt vanaf de Phileas Foggstraat / Charles Darwinstraat in Emmen. De route voert door Zuid-Oost Drenthe en heeft een lengte van circa 30 kilometer.

Impressie Familiedag Happy Smile

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Happy Smile Familiedag? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • De Happy Smile Familiedag wordt in 2023 voor de achtste keer georganiseerd.
  • De Familiedag door ruim 50 vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt.
  • De route door Zuidoost Drenthe is circa 22 kilometer .
  • Er 100 voertuigen meerijden met de ‘Happy Smile Run’
  • Er twee keer die dag gereden wordt en er voor iedereen dus plaats is!

Aanmelden Deelnemers

Helaas is de aanmelding om mee te rijden met onze zogeheten ‘Run’ gesloten!

VIP bij Happy Smile

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day, IDM Superbike en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met één of meerdere coureurs.

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Europa