IDM Speedweek

IDM Oschersleben (DE)

In het weekend van 2 tot en met 4 juni 2023 verwelkomt ‘Motorsport Arena Oschersleben’ in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Zeg ‘Gutentag’ tegen de Superbike IDM en het internationaal toptalent. Spot je favoriete motormerk op de grid. Ook in 2023 zijn alle grote merken present: KTM, Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki en uiteraard BMW met het ‘Happy Smile’ BCC-Alfa-Van Zon-BMW Team onder leiding van Werner Daemen.

Dit compleet verzorgde Superbike IDM weekend in Oschersleben is inclusief twee overnachtingen. Uitsluitend de heen- en terugreis naar de bestemming (Oschersleben ligt circa 485 kilometer vanaf Utrecht) hoeft het gezin zelf te regelen. Stichting Happy Smile neemt de verblijfskosten voor haar rekening.

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT

Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk!

Let op! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen.

  • Wanneer u, uw gezin opgeeft, dan weet u ook zeker dat u op die datum(s) vrij bent om naar het event te komen en niet op het laatst afzegt dat u bijvoorbeeld nog een verjaardag heeft staan, moest werken of dat één van uw gezinsleden nog moet voetballen etc. Vergeet niet dat wij héél véél moeite doen om u en uw gezin een leuk weekend te bezorgen!
  • Bent u eerder te gast geweest bij Stichting Happy Smile tijdens een IDM Superbike (weekend), dan is aanmelden helaas niet mogelijk! Aanmeldingen van gezinnen die nog nooit te gast zijn geweest gaan te allen tijden voor.

Dit IDM weekend vindt plaats op de ‘Motorsport Arena’ te Oschersleben. Het circuit is circa 485 kilometer vanaf Utrecht gelegen in de deelstaat Saksen-Anhalt.

Gegevens evenement locatie

‘Der Motorsport Arena’ is een racecircuit in Oschersleben in de buurt van Maagdenburg. De aanleg van het circuit was klaar op 25 juli 1997. Het is naast de Hockenheimring, Lausitzring, Sachsenring en Nürburgring het vijfde permanente test- en racecircuit in Duitsland. Jaarlijks heeft het IDM (Duits kampioenschap voor motoren) een ronde op Oschersleben. Het circuit beschikt eveneens over een kartbaan en sinds 2003 een off-road circuit.

Motopark-Allee 20,
39387 Oschersleben (Bode),
Duitsland.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Superbike IDM op de Motorsport Arena in Oschersleben? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Het circuit in Oschersleben heeft een lengte van 3,667 km.
  • Jaarlijks de Endurance World Championship op dit circuit wordt verreden.
  • Er regelmatig Nederlandse kampioenschapsraces worden verreden, georganiseerd door de CRT onder auspiciën van de KNMV.
  • Het circuit is gemiddeld 280 dagen van het jaar in gebruik voor races, testen, trainingen, opleidingen en evenementen.

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Te gast als VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day, IDM Superbike en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met één of meerdere coureurs.

Beleef een fantastisch weekend als VIP-gast op dit circuit in Duitsland