Jacks Racing Days 6 en 7 augustus 2022

Jack’s Racing Day

6 en 7 augustus 2022 is het TT Circuit in Assen voor de twaalfde keer het decor voor de ‘Racing Day’. Genieten van super spannende races en wie weet ontmoet je zomaar een ‘Formule 1’ coureur bij ons in de VIP box! Ook de snelste karts van Europa gaan zeker weer de revue passeren tijdens de Jack’s Racing Day. Dit geldt ook voor de historische toerwagens en GT’s, de Ford Fiesta Sprint Cup, Mazda MX-5 Cup, Supercar Challenge, Audi R8 Cup en de Maxx Formula, een klasse waarin Formule 1-auto’s van start gaan! En je krijg een kijkje in de keuken van de zwaarste rally ter wereld, ‘Le Dakar’. We gaan beslist weer van alles beleven tijdens één van onze Happy Smile paddock-tours tijdens de Jack’s Racing Day.

Aanmelden voor dit evenement

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS HELAAS NOG NIET MOGELIJK!

Let op! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen.

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder anderen de Dutch TT, WK Superbike, Jack’s Racing Day, IDM Superbike en de DTM. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Jack’s Racing Day in Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Editie 2018 van de ‘Gamma’ Racing Day trok ruim 100.000 bezoekers naar het TT Circuit in Assen
  • Formule 1 coureur Nico Hülkenberg gaf in 2017 een demonstratie en was ook te gast bij Happy Smile
  • Formule 1 coureur Carlos Sainz in 2018 gast was in de VIP box van Happy Smile
  • Max Verstappen in 2015 ook te gast was voor een ‘Meet & Greet’ in de Happy Smile VIP-box
  • De Porsche Carrera Cup Benelux, debuteert in 2022 op Jack’s Racing Day

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Te gast als VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de Dutch TT, WK Superbike, de Jack’s Racing Day, IDM Superbike, DTM en Hankook Finale Races en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met één of meerdere coureurs.

Ben jij onze VIP-gast op een circuit in Nederland, België of Duitsland?