Jacks Racing Days 6 en 7 augustus 2022

Jack’s Racing Day

6 en 7 augustus 2022 is het TT Circuit in Assen voor de twaalfde keer het decor voor de ‘Racing Day’. Genieten van super spannende races en wie weet ontmoet je zomaar een ‘Formule 1’ coureur bij ons in de VIP box! Ook de snelste karts van Europa gaan zeker weer de revue passeren tijdens de Jack’s Racing Day. Dit geldt ook voor de historische toerwagens en GT’s, de Ford Fiesta Sprint Cup, Mazda MX-5 Cup, Supercar Challenge, Audi R8 Cup en de Maxx Formula, een klasse waarin Formule 1-auto’s van start gaan! En je krijg een kijkje in de keuken van de zwaarste rally ter wereld, ‘Le Dakar’. We gaan beslist weer van alles beleven tijdens één van onze Happy Smile paddock-tours tijdens de Jack’s Racing Day.

Aanmelden voor dit evenement

LET OP! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen. Lees ook goed het aanmeldformulier. Alléén volledig ingevulde formulieren nemen wij in behandeling!

Vul hier uw mobiele nummer in i.v.m. bereikbaarheid. (Dus géén vast nummer)
Aantal personen waaruit uw gezin bestaat.
Namen en geboortedatums vader, moeder en kind(eren) Graag één naam per regel!
Naam van het betreffende kind.
Bedenk bij uzelf of opgave van een kind met ADHD / PDD-NOS (aandoeningen) ook vallen onder ernstig ziek?
Let op! We proberen rekening te houden met uw keuze, maar we kunnen hier vanaf wijken. Houdt dus alle dagen als optie!
LET OP! Gezinnen die nog nooit bij ons te gast zijn geweest hebben ten alle tijden voorrang!
Bent u eerder te gast geweest met de Jacks Racing Day (Gamma Racing Day) dan heeft het geen zin om een opgave in te vullen.
Vul duidelijk in welke event | evenementen

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder anderen de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day en IDM Superbike. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Jack’s Racing Day in Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Editie 2018 van de ‘Gamma’ Racing Day trok ruim 100.000 bezoekers naar het TT Circuit in Assen
  • Formule 1 coureur Nico Hülkenberg gaf in 2017 een demonstratie en was ook te gast bij Happy Smile
  • Formule 1 coureur Carlos Sainz in 2018 gast was in de VIP box van Happy Smile
  • Max Verstappen in 2015 ook te gast was voor een ‘Meet & Greet’ in de Happy Smile VIP-box
  • De Porsche Carrera Cup Benelux, debuteert in 2022 op Jack’s Racing Day

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Te gast als VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day, IDM Superbike en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met één of meerdere coureurs.

Ben jij onze VIP-gast op een circuit in Nederland, België of Duitsland?