Supercar Madness

Na een succesvolle eerste editie op Circuit Zolder en een tweede editie op TT Circuit is Supercar Madness op 5 juni 2022 weer terug in Assen. Supercar Madness belooft een mooie dag te worden waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s, performance kanonnen en natuurlijk de meest bijzondere hypercars kunt bewonderen. Bewonder deze bolides op de showpaddocks of geniet van de momenten dat deze supercars het circuit betreden voor de Supercar Parades, en in samenwerking met de Supercar Challenge een bijzonder groot aanbod aan races!

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS NIET MEER MOGELIJK !

Let op! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen.

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder anderen de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day en IDM Superbike.  Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Supercar Madness event? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• Tijdens het evenement zal er een main stage zijn waar heel de dag entertainment is.
  • Dit alles wordt gepresenteerd door Gaston Starreveld.
  • Perfomance kanon Toyota Supra met meer dan 1000 pk.
  • Tijdens het event ziet men de Supercar Challenge ook in actie!
  • Van dit evenement (races) worden opnamen gemaakt en uitgezonden op RTL7.

Te gast als VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, Jack’s Racing Day, IDM Superbike en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met één of meerdere coureurs.

Ben jij onze VIP-gast op een circuit in Nederland, België of Duitsland?