Pulling on the Beach

Beach Pulling Putten

Beach Pull is een groots tractor pulling evenement dat eenmaal per jaar in Putten gehouden wordt. Tractor pulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aangaan om een sleepwagen over een zover mogelijke afstand te verplaatsen. De deelnemers zijn zeer professioneel met hun sport bezig. Het jaarlijks en landelijk bekende tractor pulling evenement Total Agri Beach Pull in Putten is een begrip geworden in Nederland en Europa. In de Inter-Techno Arena zijn zowel de Nederlandse als de Europese topteams met hun tractor pulling machines op het strijdtoneel te zien. De wedstrijden worden op twee hoogwaardige kleibanen verreden.Wij willen u wel even waarschuwen: Een bezoek aan een wedstrijd van deze ultieme vorm van motorsport kan een verslavende werking hebben!

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

LET OP! Inschrijven voor dit evenement is mogelijk vanaf 12 mei 2018

U ziet op 14 juli professioneel georganiseerde wedstrijden. Het evenement in Putten mag in alle opzichten tot de beste tractor pulling events van Europa gerekend worden.

Brute machines die tienduizenden kilo’s wegende gevaartes over een afstand van 100 meter slepen. Spektakel! Een bezoek aan de Tractor Pulling wedstrijd in Putten staat al jaren te boek als een echt dagje uit. Wij nodigen u uit met het hele gezin voor dit spektakel langs de A28 bij Putten.

Beach Pull Tractor Pulling,
Evenemententerrein Strand Nulde
,
3882 RN Putten. (Afslag 10 van de A28)

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Beach Pulling in Putten? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• Niet alleen tractoren aan de start, maar ook trucks.
  • ‘Krachtpatsers’ tot 10.000 PK brullend de strijd aanbinden met de sleepwagen.
  • Opgevoerde V8-motoren en turbines uit helikopters zijn geen uitzondering bij ‘Pulling’

Overige evenementen