Formule 1 Renault Assen

Gamma Racing Day

Op 18 en 19 augustus 2018 is het TT Circuit in Assen wederom het decor voor de Gamma Racing Day. Genieten van races met échte Formule 1-auto’s in de zogeheten BOSS GP. Supercars, Formule Renault, klassieke toerwagens, races met supersnelle motorfietsen, zijspannen, maar ook de snelste karts van Europa passeren de revue. Ook krijg je een kijkje in de keuken van de zwaarste rally ter wereld, ‘Le Dakar’ en we gaan beslist weer van alles beleven tijdens één van onze Happy Smile paddock-tours.

Aanmelden voor dit evenement

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

AANMELDEN VOOR DEZE EDITIE VAN DE GAMMA RACING DAY IS NIET MEER MOGELIJK

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Gamma Racing Day in Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Editie 2017 van de Gamma Racing Day trok 94.500 bezoekers naar het TT Circuit in Assen.
  • Formule 1 coureur Nico Hülkenberg gaf in 2017 een demonstratie en was ook te gast bij Happy Smile.
  • Formule 1-coureur Max Verstappen in 2015 met het Scuderia Toro Rosso team te gast was en een demo gaf.
  • Max Verstappen in 2015 ook te gast was voor een ‘Meet & Greet’ in de Happy Smile VIP-box.
  • De Gamma Racing Day het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa is.

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.