Gamma Racing Day Assen

Gamma Racing Day

Op 17 en 18 augustus 2019 is het TT Circuit in Assen wederom het decor voor de Gamma Racing Day. Genieten van races met échte Formule 1-auto’s in de zogeheten BOSS GP. Kawasaki Racing Team coureur Leon Haslam demonstreert zijn 300+ km/h snelle Ninja ZX10-RR World Superbike motor. Het Renault F1 Team verzorgt op 17 en 18 augustus 2019 een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens deze 20ste editie GAMMA Racing Day en wie weet ontmoet je zomaar een Formule 1 coureur bij ons in de VIP box! Ook de snelste karts van Europa passeren de revue en krijg je een kijkje in de keuken van de zwaarste rally ter wereld, ‘Le Dakar’. We gaan beslist weer van alles beleven tijdens één van onze Happy Smile paddock-tours.

Aanmelden voor dit evenement

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

LET OP! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden en om teleurstelling te voorkomen. Alleen volledig ingevulde aanmeldingen nemen wij in behandeling. U krijgt na aanmelding een auto-reply. Ontvangt u deze niet, dan is de aanmelding niet correct uitgevoerd of kan het zijn dat deze in uw spam-map terecht is gekomen van uw e-mail programma. Check dit!

Aanmelden voor de Gamma Racing Day zowel zaterdag 17 als zondag 18 augustus is niet meer mogelijk!

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Gamma Racing Day in Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Editie 2018 van de Gamma Racing Day trok ruim 100.000 bezoekers naar het TT Circuit in Assen
  • Formule 1 coureur Nico Hülkenberg gaf in 2017 een demonstratie en was ook te gast bij Happy Smile
  • Formule 1 coureur Carlos Sainz in 2018 gast was in de VIP box van Happy Smile
  • Max Verstappen in 2015 ook te gast was voor een ‘Meet & Greet’ in de Happy Smile VIP-box
  • De Gamma Racing Day het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa is

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Mededeling i.v.m. Corona

Het kabinet heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo zijn alle evenementen en samenkomsten tot 1 september verboden.  Vanzelfsprekend hebben wij al onze evenementen tot die datum gecanceld!

Stichting Happy Smile