Formido Finale Races

Hankook Finaleraces 2018

Een mooi familie evenement is de Hankook Finaleraces (voorheen de Formido Finaleraces) op zondag 20 oktober 2018. Een bomvol auto-raceprogramma met de finales van de Supercar Challenge powered by Pirelli, de TCR Benelux en de PCI – NK GTTC is dit een dag waar actie gegarandeerd is!  Op de race paddock van het TT Circuit kunt u de auto’s die de show voor uw verzorgen op het circuit van dichtbij bekijken en fotograferen. Tijdens deze dag organiseren we een paddock-tour en natuurlijk gaan we proberen een coureur(s) naar onze VIP box te laten komen voor een ‘meet & greet’.

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

Indien u zich aanmeldt voor dit evenement gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Hankook Finaleraces in Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• Er op het paddock van het TT Circuit tal van activiteiten zijn.
  • De Supercar Challenge ook rijden tijdens de Gamma Racing Day.
  • De Touring Car Racers (TCR Benelux) gemiddeld een vermogen hebben van 320 PK.
  • Het PCI – NK GT & TC het Nederlands kampioenschap is voor toerwagens en GT’s uit de periode 1966-1981.

Overige evenementen