Familiedag Happy Smile Emmen

Happy Smile Familiedag

Op zaterdag 16 september wordt tijdens de Happy Smile Familiedag wederom de Happy Smile Run verreden. Een toertocht door een groot deel van Drenthe. De Familiedag is speciaal voor gezinnen met een ziek kind of kind met een beperking. Zij kunnen meerijden in een grote stoet van bijzondere auto’s, vrachtwagens, motoren en trikes. De tocht zal worden begeleid door onder anderen een MTB Team en de politie Drenthe.

Op de vertreklocatie in Emmen zal voor de aanwezige gezinnen een volledig dagprogramma worden samengesteld. Indien men niet meerijd met de Happy Smile Run is er volop vertier zoals een springkussen, segways en golfkarretjes parcours, 4×4 terreinwagens en heel veel meer. Daarnaast kunnen de kinderen worden geschminkt, kan men knutselen en er zijn clowns aanwezig. Natuurlijk is er aan de catering gedacht, want alle gezinnen kunnen de gehele dag gratis gebruik maken van koffie, thee, fris, popcorn, friet, snacks, ijsjes ect cetera.

Ruim honderd vrijwilligers van Stichting Happy Smile staan klaar om de gezinnen zaterdag een onbezorgde dag te bezorgen.

LET OP!

Op het aanmeldingsformulier kunt u per gezinslid invullen met welk voertuig u of uw gezinslid graag wil meerijden. Het spreekt voor zich dat degene die ziek is en/of een beperking heeft, voorrang heeft en het eerst wordt ingedeeld.

AANMELDEN DEELNEMER

Deelnemers met een vrachtwagen, motor (goldwings), zijspan of trike kunnen zich eveneens opgeven. Klik hier!

De Happy Smile Run vertrekt vanaf de Phileas Foggstraat / Charles Darwinstraat in Emmen. De route voert door Zuid-Oost Drenthe en heeft een lengte van ruim 30 kilometer.

Impressie Happy Smile Run 2016

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de Happy Smile Familiedag? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• De Happy Smile Familiedag wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd.
  • De Familiedag door ruim 100 vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt.
  • De route door Zuid-Oost Drenthe is ruim 30 kilometer .
  • Deze dag gemiddeld door 50 gezinnen bezocht wordt.

Overige evenementen