IDM Zolder

IDM Weekend Zolder 2019

In het weekend van 21 tot en met 23 juni verwelkomt ‘Circuit Zolder’ in de Belgische gemeente Heusden-Zolder het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Zeg ‘Gutentag’ tegen de Superbike IDM en het internationaal toptalent. Spot je favoriete motormerk op de grid. Ook in 2019 zijn alle grote merken present: KTM, Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki en uiteraard BMW met het ‘Happy Smile’ Alpha Racing-Van Zon-BMW Superbike Team onder leiding van Werner Daemen. Dit Superbike IDM weekend in Zolder is inclusief twee overnachtingen.

Aanmelden voor dit evenement

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS NIET MEER MOGELIJK !

Dit IDM weekend vindt plaats op het Circuit Zolder. Het circuit is circa 156 kilometer vanaf Utrecht gelegen in de Belgische gemeente Heusden-Zolder.

Gegevens evenement locatie

Circuit Zolder is een Belgisch racecircuit gelegen in de gemeente Heusden-Zolder. Tegenwoordig worden er voornamelijk Belgische races op gehouden. Sinds 2008 wordt er jaarlijks de 24 uren van Zolder voor fietsen verreden door amateurs, beloftes, eliten zonder contract en ex-beroepsrenners. Het circuit is tevens bekend van de Europese- en WK wedstrijden op het gebied van Bicycle Moto Cross (BMX).

Circuit Zolder
Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder (België)

 

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Superbike IDM op Circuit Zolder? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Het Circuit Zolder  heeft een lengte van 4,011 km.
  • Formule 1 coureur Gilles Villeneuve verongelukte (8 mei 1982) op Circuit Zolder.
  • Het circuit is in 1961 ontworpen door de Nederlander John Hugenholtz sr. De officiële opening was op 19 juni 1963.
  • Het circuit is ook bekend door de wielerwedstrijden zoals het WK veldrijden en BMX.

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Overige evenementen