Circuit Zolder

IDM Weekend Zolder

In het weekend van 7 tot en met 9 juli verwelkomt ‘Circuit Zolder’ in de Belgische gemeente Heusden-Zolder het International German Championship. Zeg ‘Gutentag’ tegen de Superbike IDM en het internationaal toptalent. Spot je favoriete motormerk op de grid. Ook in 2017 zijn alle grote merken present: Ducati, Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki en uiteraard BMW met het ‘Happy Smile’ Van Zon – Remeha – BMW Superbike Team onder leiding van Werner Daemen. Dit Superbike IDM weekend in Zolder is inclusief twee overnachtingen.

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

Indien u zich aanmeldt voor dit evenement gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Ticket naam - event Kosten Aanmelden evenement
IDM Weekend Zolder € 0 Tickets voor deze dag zijn NIET meer verkrijgbaar. Evenement (of dag) volgeboekt!

Dit IDM weekend vindt plaats op het Circuit Zolder. Het circuit is circa 156 kilometer vanaf Utrecht gelegen in de Belgische gemeente Heusden-Zolder.

Circuit Zolder is een Belgisch racecircuit gelegen in de gemeente Heusden-Zolder. Tegenwoordig worden er voornamelijk Belgische races op gehouden. Sinds 2008 wordt er jaarlijks de 24 uren van Zolder voor fietsen verreden door amateurs, beloftes, eliten zonder contract en ex-beroepsrenners. Het circuit is tevens bekend van de Europese- en WK wedstrijden op het gebied van Bicycle Moto Cross (BMX).

Circuit Zolder
Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Superbike IDM op Circuit Zolder? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• Het Circuit Zolder  heeft een lengte van 4,011 km.
  • Formule 1 coureur Gilles Villeneuve verongelukte (8 mei 1982) op Circuit Zolder.
  • Het circuit is in 1961 ontworpen door de Nederlander John Hugenholtz sr. De officiële opening was op 19 juni 1963.
  • Het circuit is ook bekend door de wielerwedstrijden zoals het WK veldrijden en BMX.

Overige evenementen