IDM Speedweek

Speedweek Oschersleben

In het weekend van 5 tot en met 7 juni 2020 verwelkomt ‘Motorsport Arena Oschersleben’ in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Zeg ‘Gutentag’ tegen de Superbike IDM en het internationaal toptalent. Spot je favoriete motormerk op de grid. Ook in 2020 zijn alle grote merken present: KTM, Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki en uiteraard BMW met het ‘Happy Smile’ Alpha Racing-Van Zon-BMW Superbike Team onder leiding van Werner Daemen. Dit compleet verzorgde Superbike ‘Speedweek’ IDM weekend in Oschersleben is inclusief twee overnachtingen.

Aanmelden voor dit evenement

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS NOG NIET MOGELIJK !

Dit IDM weekend vindt plaats op de ‘Motorsport Arena’ te Oschersleben. Het circuit is circa 485 kilometer vanaf Utrecht gelegen in de deelstaat Saksen-Anhalt.

Gegevens evenement locatie

‘Der Motorsport Arena’ is een racecircuit in Oschersleben in de buurt van Maagdenburg. De aanleg van het circuit was klaar op 25 juli 1997. Het is naast de Hockenheimring, Lausitzring, Sachsenring en Nürburgring het vijfde permanente test- en racecircuit in Duitsland. Jaarlijks heeft het IDM (Duits kampioenschap voor motoren) een ronde op Oschersleben. Het circuit beschikt eveneens over een kartbaan en sinds 2003 een off-road circuit.

Motopark-Allee 20,
39387 Oschersleben (Bode),
Duitsland.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Superbike IDM op de Motorsport Arena in Oschersleben? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Het circuit in Oschersleben heeft een lengte van 3,667 km.
  • Jaarlijks de Endurance World Championship op dit circuit wordt verreden.
  • Er regelmatig Nederlandse kampioenschapsraces worden verreden, georganiseerd door de CRT onder auspiciën van de KNMV.
  • Het circuit is gemiddeld 280 dagen van het jaar in gebruik voor races, testen, trainingen, opleidingen en evenementen.

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Overige evenementen

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België