Paddock Circuit Assen

Super Car Sunday

Pinksterzondag 20 mei is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. Het roemruchte circuit is dan toneel van de Vredestein Super Car Sunday. Tijdens deze Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren ‘supercars’ aanwezig zijn op het circuit. Nieuw tijdens deze editie Super Car Sunday dit jaar is de zogeheten Rev-Battle. Verschillende supercars nemen het tegen elkaar op in de strijd voor het mooiste en/of hardste geluid.

Aanmelden voor dit evenement

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

Tijdens de Streetlegal Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan en zullen garant staan voor spektakel!

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Super Car Sunday event in Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Het Super Car Sunday vindt in 2018 maar liefst twee keer plaats t.w. in Assen en Zandvoort
  • Nieuw tijdens het Super Car Sunday dit jaar is de Rev-Battle
  • De Rev-Battle is de onderlinge strijd voor het mooiste en/of hardste geluid
  • Er tijdens dit event een speciale bus rijden tussen het NS Station Assen en het TT Circuit

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Overige evenementen