Supercar Madness in Assen

Supercar Madness

Supercar Madness wordt op Pinksterzondag 31 mei 2020 onder deze naam voor het eerst georganiseerd op het TT Circuit Assen. Dit wordt een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s, performance kanonnen en natuurlijk de meest bijzondere hypercars kunt bewonderen. Bewonder deze bolides op de Showpaddock of geniet van de momenten dat deze supercars het circuit betreden voor de dragraces, tracktime of het hoogtepunt van de dag; de Supercar Parade.

Aanmelden voor dit evenement

Wilt u met uw gezin aanwezig zijn als VIP-gast bij dit evenement? Meld u dan aan via info@stichtinghappysmile.com en vermeld daarbij duidelijk de naam van het evenement (Supercar Madness) en alle gezinsleden die meekomen naar het event. Dus namen en geboortedatums en vermeld duidelijk welk kind er ziek is of een ernstige beperking heeft.

Let op! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen.

Supercar Madness wordt georganiseerd door 402 Automotive en de Vijverberg Trofee die afgelopen jaren medeorganisatoren waren van diverse supercar events in Zandvoort of Assen.

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Supercar Madness event in Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Oog in oog staan met diverse bekende coureurs zoals Robert Doornbos, influencers of andere bekende Nederlanders, dat kan zomaar gebeuren tijdens Supercar Madness!
  • Vele honderden Porsche in alle kleuren en maten en van alle bouwjaren kom je tegen op de paddock van het TT Circuit.
  • Lamborghini eigenaren nemen op tegen Italiaanse rivaal Ferrari. Of gaat een Japanse GTR ervan door met de winst?

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België