Truckstar Festival TT Circuit Assen

Truckstar Festival 2021

Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks, want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival! Het Truckstar Festival Assen (24 en 25 juli) is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin.

Aanmelden voor dit evenement

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS NOG NIET MOGELIJK!

Let op! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen.

Met ruim 2.200 vrachtwagens en zo’n 57.000 bezoekers op het TT Circuit beleefden we in 2019 voor het laatst het allergrootste, maar vooral het leukste transportfeest van Europa. VIP bij Happy Smile ? Dat kan aankomend editie van het Truckstar Festival is op zaterdag 24 juli 2021.

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Truckstar Festival? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Het Truckstar Festival is een jaarlijks evenement dat sinds 1992 op het TT Circuit van Assen wordt georganiseerd.
  • Truckstar Festival is het grootste truckersfestijn van Europa met meer dan 2200 vrachtwagens.
  • Jaarlijks komen er gemiddeld zo’n 60.000 bezoekers naar het Truckstar Festival in Assen.
  • Tijdens het Festival zal tevens de verkiezing ‘Mooiste Truck van Nederland’ worden gehouden.
  • Het Truckstar Festival is voor velen een onvergetelijke dag.

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België