Truckstar Festival TT Circuit Assen

38ste Truckstar Festival

Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks, want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival! Het 38ste Truckstar Festival Assen (28 en 29 juli) is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin.

Aanmelden voor dit evenement

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

Aanmelden voor dit evenement als VIP bij Stichting Happy Smile is niet meer mogelijk!

De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met bekende coureurs.

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over het Truckstar Festival? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Het Truckstar Festival is een jaarlijks evenement dat sinds 1992 op het TT Circuit van Assen wordt georganiseerd.
  • Truckstar Festival is het grootste truckersfestijn van Europa met meer dan 2200 vrachtwagens.
  • Jaarlijks komen er gemiddeld zo’n 60.000 bezoekers naar het Truckstar Festival in Assen.
  • Tijdens het Festival zal tevens de verkiezing ‘Mooiste Truck van Nederland’ worden gehouden.
  • Het Truckstar Festival is voor velen een onvergetelijke dag. In het bijzonder voor chauffeur Peter Levolger en zijn Kim Kleisterlee. Het liefdeskoppel gaf elkaar het ‘Ja’ woord tijdens het Festival in 2014.

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Overige evenementen