TT Experience Day | TT Circuit Assen

TT Experience Day

Op het Paddock van het TT Circuit van Assen trappen we op zondag 12 april het motorsportseizoen 2020 af tijdens de TT Experience Day. Het is die dag genieten van motorzaken, motorclubs, springkussens, een unieke foto, gezelligheid…er even uit, maar bovenal veel andere TT- en motorsportfans ontmoeten om het motorseizoen samen mee te beginnen. We nemen u mee achter de schermen in onze hospitality en op het TT Circuit. Tijdens deze dag openen deuren die normaal gesloten blijven en zo krijgt u een unieke kijk achter de schermen ! Beleef deze ‘Open Dag’ met ons mee!

Wilt u met uw gezin aanwezig zijn als VIP-gast bij dit evenement? Meld u dan aan via info@stichtinghappysmile.com en vermeld daarbij duidelijk de naam van het evenement (TT Experience Day) en alle gezinsleden die meekomen naar het event. Dus namen en geboortedatums en vermeld duidelijk welk kind er ziek is of een ernstige beperking heeft.

Let op! Lees voor aanmelding eerst zorgvuldig onze voorwaarden om teleurstelling te voorkomen.

Tijdens de TT Experience Day op 12 april 2020 kunt u een kijkje nemen in onze eigen Happy Smile hospitality. Onze truck, trailer en tent staan prominent op dit event. Neem een kijk achter de schermen !

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de TT Experience Day? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• De TT Experience Day de vervanger is van de Landelijke Motordagen
  • De TT Experience Day wordt in 202o voor de derde keer georganiseerd
  • Het TT Circuit 21.000 zonnepalen heeft geplaatst die net zoveel stroom opwekken als 2.000 gezinnen verbruiken (5,6 megawatt)
  • De ‘racebaan’ in Assen de bijnaam draagt ‘Cathedral of Speed’

Mededeling i.v.m. Corona

Het kabinet heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo zijn alle evenementen en samenkomsten tot 1 september verboden.  Vanzelfsprekend hebben wij al onze evenementen tot die datum gecanceld!

Stichting Happy Smile