TT Experience Day 2018

TT Experience Day

Op het Paddock van het TT Circuit van Assen trappen we op 7 april het motorsportseizoen 2019 af tijdens de TT Experience Day. Het is die dag genieten van motorzaken, springkussens, een unieke foto, motorclubs, een mega motor parking, gezellige horeca en bovenal veel andere TT fans om het motorseizoen samen mee te beginnen. We nemen u mee achter de schermen op het TT Circuit en openen die dag deuren die normaal gesloten blijven! Beleef deze ‘Open Dag’ met ons mee!

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS NOG NIET MOGELIJK !

Tijdens de TT Experience Day op 7 april 2019 kunt u een kijkje nemen in onze eigen Happy Smile hospitality. Onze truck, trailer en tent staan prominent op dit event. Neem een kijk achter de schermen !

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de TT Experience Day? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

• De TT Experience Day de vervanger is van de Landelijke Motordagen
  • De TT Experience Day wordt in 2019 voor de tweede keer georganiseerd
  • Het TT Circuit 21.000 zonnepalen heeft geplaatst die net zoveel stroom opwekken als 2.000 gezinnen verbruiken (5,6 megawatt)
  • De ‘racebaan’ in Assen de bijnaam draagt ‘Cathedral of Speed’