TT-Run Happy Smile 2018

TT-Run 2019

Op 22 juni aanstaande heerst er op het TT Circuit van Assen een sfeervolle ambiance in MotoGP stijl. Geniet op het Paddock als ‘rennerskwartier’ van entertainment en horeca voor en na jouw race. Een wereld befaamde locatie vanwege de Dutch TT geschiedenis sinds 1925 en wie weet straks de Formule 1 exclusief voor loopcoureurs! Haal jij je racelicentie op 22 juni? Loop een ronde mee over het heilige asfalt van de ‘Cathedral of Speed’ met als beloning een memorabele herinnering en na afloop een heerlijke lunch in onze VIP Box.

Aanmelden voor dit evenement

Wanneer u op ‘aanmelden’ klikt dient u even te wachten, dit i.v.m. een spambeveiliging. Enkele seconden later volgt ‘Klik op de link voor: Aanmelden evenement’. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor het betreffende evenement.

WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN GECANCELD

Dit evenement vindt plaats op het TT Circuit en we verblijven in onze Happy Smile VIP-box. Start van de ‘race’ is om 10.00 uur. We hebben dan tot 11.15 uur de tijd om de finish te halen!

Gegevens evenement locatie

Het TT Circuit is ook bekend onder de naam Circuit van Drenthe. De baan is gelegen in Assen en wordt gebruikt voor onder meer de Dutch TT, WK Superbike, British Superbikes, Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Tussen 1925 en 1954 werden de wedstrijden op een stratencircuit verreden. Sinds 1955 is het TT Circuit een permanent circuit. De letters TT staan voor Tourist Trophy en zijn ontleend aan de befaamde TT Races op het Isle of Man TT.

TT Circuit,
De Haar 9,
9405 TE Assen.

Wetenswaardigheden evenement

Bent u nieuwsgierig naar wetenswaardigheden over de TT-Run Assen? Hieronder vindt u opmerkelijke en interessante achtergrondinformatie.

  • Het in 2019 de 10de keer is dat de TT-Run wordt georganiseerd.
  • TT-Run u exclusief toegang verleent op ‘het heilige asfalt’.
  • Jouw startnummer uiteindelijk ook je racelicentie is.
  • De zeer verdienstelijke schaatscoach Gerard Kemkers ambassadeur is van de TT-Run.
  • Het ‘one-lap’ ronderecord op naam staat van Merlijn Dekker met 13:36.25.

Aanmelden

Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Als gezin bent u altijd welkom op de Happy Smile Familiedag die jaarlijks in september georganiseerd wordt. Aan een opgave kunnen geen rechten worden ontleent.

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België