Start motorsportseizoen in zicht

In het weekend van 14 tot en met 17 februari gaat het motorsportseizoen weer van start met de alom bekende Motor Beurs in Utrecht. In de Jaarbeurs treft u een combinatie van motoren, nieuwtjes en show aan.

Het TT Circuit is tevens aanwezig met een stand die bomvol spektakelstaat zoals: E-Sports Arena, de TT Simulator, Motorpak hangen, Petje op Petje af, de TT Quiz,  muziek van Jumping Jack, fotoshoots, op de foto met motogirls en coureurs, DJ’s en de teampresentatie van een Nederlands GP team waarin Happy Smile ambassadeur Bo Bendsneyder ook acte de présence zal geven.

Op het TT Circuit wordt vervolgens op zondag 7 april de start gemaakt van het motorsportseizoen anno 2019. Stichting Happy Smile zal aanwezig zijn met haar hospitalitytrailer tijdens deze zogeheten TT Experience Day. Het is die dag genieten van motorzaken, motorclubs, springkussens, een unieke foto, gezelligheid…er even uit, maar bovenal veel andere TT- en motorsportfans ontmoeten om het motorseizoen samen mee te beginnen. We nemen u mee achter de schermen in onze hospitality en op het TT Circuit. Tijdens deze dag openen deuren die normaal gesloten blijven en zo krijgt u een unieke kijk achter de schermen ! Beleef deze ‘Open Dag’ met ons mee, want opgave is vanaf heden mogelijk via onze website!

Een week later barst het motorsportseizoen op het heilige asfalt van Assen pas echt goed los. Op de agenda staat dan de 28ste WK Superbike. De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Meer dan 60.000 toeschouwers omringen tijdens dit raceweekend het TT Circuit. Ook in 2019 zal de eerste SBK race op zaterdag plaatsvinden en de tweede SBK race op zondag.

Aanmelden voor zaterdag 13 april of zondag 14 april om aanwezig te wezen als VIP bij Stichting Happy Smile en de WK Superbike live te beleven is vanaf heden eveneens mogelijk.

De komende dagen vullen wij onze evenementenlijst aan. Houd onze website dus in de gaten want we voegen nog meer events toe waaronder de IDM Superbike VIP weekend in o.a. België en Duitsland

Tot slot ! Alléén gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking komen in aanmerking voor één van onze evenementen. Een aanmelding is voorlopig, dat wil zeggen dat aan een aanmelding geen rechten ontleent kunnen en mogen worden. Gezinnen die nog nooit te gast zijn geweest of nog nooit op een specifiek evenement hebben altijd voorrang.