Stichting Happy Smile op Vakbeurs Recycling

EMMEN – Op 19, 20 en 21 november 2019 vindt de 10e editie van vakbeurs Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem. Recycling 2019 is het event waar huidige afvalproblemen, toekomstige innovaties en trends in verschillende vakgebieden worden gepresenteerd.

Op uitnodiging van Schroot! onderdeel van Addictive Media staat Stichting Happy Smile op deze beurs. Dit om onze stichting te promoten bij een breed publiek en de actie van Schroot! t.w. “Be our Friend”. Wat het is? Komt u dat zelf bekijken op deze beurs? U bent van harte welkom om onze stand op plaats D130 te komen bezoeken. Vakbeurs Recycling is gratis te bezoeken. Bezoek daarbij ook stand C133.

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2