Testimonial

We Are Very Happy To Get Our Client's Feedback

placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut

Onze zoon is ongeneeslijk ziek en is een "echte" kerel die van alles houd wat hard gaat. De vriendelijke groep "smilers" waren geweldig behulpzaam van begin tot eind.

#

Familie Huzen Nijverdal

Geweldig lieve mensen. Een ‘Happy Smile’ op ieders gezicht, wij hebben enorm genoten van de onbezorgde momenten en plezier van onze kinderen.

#

Familie Klunder Klazienaveen

Bij verschillende evenementen geweest, zo goed geregeld allemaal en zulke lieve lieve mensen. Een warm bad, toppers zijn het!

#

Familie Wust Westwoud

Ooit een wens gehad voor Wiebe. Het was voor hem een droom die is uitgekomen met alles er op en aan. Het was echt super!

#

Familie Dijkstra Drachten

Een aantal keer bij de MotoGP in Assen geweest....fantastisch was dat voor onze zoon. Op de foto met Valentino Rossi, hij is nog steeds fan.

#

Familie Timmer Scharsterbrug

Stichting Happy Smile geeft je bijzondere ervaringen. Een dag of weekend ontspanning en even niet aan zorgen denken. Herinneringen met een Big Smile.

#

Familie Maes Elsloo