Even weg met het hele gezin

Vakantie vieren op de mooiste vakantieparken in Nederland en België. Bij Oostappen Vakantieparken kun je heel veel leuke dingen doen en beleven.

Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken, heeft met zijn kordate handelen gezorgd voor een snelle groei van zijn concern. Inmiddels beschikt het concern met Hengelhoef, Blauwe Meer, Prinsenmeer, Marina Beach, Parelstrand, Arnhem, De Berckt, Brugse Heide, Heelderpeel, Boschbeek en Slot Cranendonck over 11 zeer goed bezochte vakantieparken. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

De parken staan bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Uniek in het concept van Oostappen Groep Vakantieparken is namelijk dat voor gasten bijna alle faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Zo vind je op elk park een zeer gevarieerd en hoogstaand aanbod van zwem, sport, spel, horeca en entertainment faciliteiten en activiteiten.

Informatie en voorwaarden

Van Peter Gillis heeft Stichting Happy Smile een aantal vakanties voor gezinnen aangeboden gekregen op één van zijn vakantieparken. Aanmelden voor een voucher is mogelijk via het onderstaande formulier. Hieruit maken wij een selectie. Een voucher is alléén geldig voor het gezin. De buurjongen, buurmeisje, neefje of nichtje, oom of tante, opa of oma kunnen dus NIET mee! U krijgt van ons een voucher toegestuurd voor een gratis verzorgde vakantie op een park naar keuze. U kunt zelf met deze voucher de boeking en datum regelen op de website van Oostappen Vakantieparken. Eventuele vragen omtrent de voucher en uw aankomende vakantie kunt u ook via deze website stellen.

Aanmelden kan tot en met 16 juni. De geselecteerde gezinnen krijgen van ons automatisch bericht. De voucher sturen wij u vervolgens toe. Wij hopen op uw begrip dat wij niet voor iedereen een voucher beschikbaar hebben. Het aantal is beperkt. Krijgt u voor 21 juni géén bericht van ons. Dan bent u helaas niet geselecteerd.

Helaas! Aanmelden is niet meer mogelijk!

Contact informatie

Stichting Happy Smile
Zuring 79
7891 DT Klazienaveen

Kantooradres
Charles Darwinstraat 5
7825 AB Emmen
Telefoonnr: 06-43368000

Like Stichting Happy Smile op Facebook en blijf op de hoogte!