Verstappen deelnemer Jack’s Int. Drenthe Rally

UPDATE

De internationale autorally die eind november op en rond het TT Circuit Assen in Drenthe zou worden verreden, wordt verplaatst naar begin volgend jaar. Jack’s Internationale Drenthe Rally, kortweg IDR, vindt plaats op 12 maart 2022 en telt mee voor het Open Nederlands Kampioenschap Rally (ONRK) van de Knac Nationale Autosport Federatie. Organisatoren LDP International en The Rally Foundation maakten deze keuze in overleg met de KNAF en het TT Circuit Assen naar aanleiding van de vrijdag (12 november) aangekondigde RIVM-maatregelen.

ASSEN – Zaterdag 12 maart 2022 wordt voor het eerst in de geschiedenis op en rond het TT Circuit Assen in Drenthe een Internationale autorally verreden.

Er worden drie maal vier proeven verreden op zowel verhard als onverhard terrein op en rond het TT Circuit. De start van de beide proeven op het TT Circuit vindt plaats voor de Hoofdtribune. Alle deelnemers verblijven op de paddock van het TT Circuit waar de auto’s geprepareerd worden en vertrekken richting de proeven.

Voormalige Formule 1-coureur Jos Verstappen, vader van Max Verstappen,  is van plan om 12 maart in actie te komen als de Jack’s International Drenthe Rally op het TT Circuit wordt verreden.

Verstappen beschikt al over een rally-auto, waarmee hij kan deelnemen aan de Drenthe Rally.

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

IDM Oschersleben (DE)

In het weekend van 20 tot en met 22 mei 2022 verwelkomt ‘Motorsport Arena Oschersleben’ in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt het IDM Superbike gezelschap

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook