British Superbikes GroepsarrangementBSB is motorracen op het scherpst van de snede. Spanning en sensatie verzekerd!

BSB Assen
Het is motorsport waar de fijnproevers van smullen: de British Superbikes. De BSB-racedag is in 2019 op zondag 22 september. De British Superbikes wordt vaak aangeduid als de zwaarste nationale titelstrijd. De race in Assen is de eerste van de laatste drie wedstrijden, die Showdown worden genoemd en waarbij bepaald wordt wie uiteindelijk kampioen wordt. Naast de races zijn er voor de bezoekers volop mogelijkheden voor meet-en-greets, handtekeningensessies en fotomomenten met de coureurs.

Instellingen, woongroepen, zorgverlening, patiëntenverenigingen etc. die passen in onze doelstelling zijn van harte welkom. Wij hebben voor dit groepsevenement op zaterdag 21 september plaats voor circa 35 a 40 personen inclusief begeleiding.

Weetjes

• MCE BSB ronde record van 1:36.904 in Assen staat op naam van Josh Brookes.
  • The British Superbike Championship wordt sinds 1988 verreden.
  • De 2016 finale op Brands Hatch werd live bekeken door 1,5 kijkers via Sky Sports.
  • De eerste BSB race in 1988 werd gewonnen door de Brit Darren Dixon.

Overig groepevents

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België