DTM Masters GroepsarrangementWij heten u van harte welkom als VIP bij de Deutsche Tourenwagen-Masters

DTM Assen
Het TT Circuit van Assen zal van 19 tot en met 21 juli 2019 voor het eerst de bolides van het Deutsche Tourenwagen-Masters mogen verwelkomen. De DTM is in Europa een van de grootste en belangrijkste toerwagen kampioenschappen. Het wordt samen met het WTCC gezien als de Formule 1 van de toerwagens. De afkorting staat sinds 2000 voor Deutsche Tourenwagen-Masters. Daarvoor stond ze voor Deutsche Tourenwagen Meisterschaft. Naar de snelle DTM wagen komen ook de BOSS GP (oudere Formule 1 auto’s) bolides in actie. Tevens de W Series, een opleidingsklasse speciaal voor vrouwelijke talenten, Formule 3, Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de Lotus Cup Europe in actie!

Instellingen, woongroepen, zorgverlening, patiëntenverenigingen etc. die passen in onze doelstelling zijn van harte welkom. Wij hebben voor dit groepsevenement op zaterdag 20 juli plaats voor circa 35 a 40 personen inclusief begeleiding.

Weetjes

  • De Duitse coureur Volker Strycek in 1984 de eerste DTM kampioen werd
  • De Brit Gary Paffett testrijder van het Formule 1-team Williams F1 editie 2018 op naam schreef
  • Christijan Albers is de meest succesvolle Nederlander in DTM
  • In 2019 ook een Brits automerk meerijd in de DTM t.w. Aston Martin

Overig groepevents

Beleef een dag of weekend als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België

Mededeling i.v.m. Corona

Het kabinet heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo zijn alle evenementen en samenkomsten tot 1 september verboden.  Vanzelfsprekend hebben wij al onze evenementen tot die datum gecanceld!

Stichting Happy Smile