• Organisator: Motor Presse Stuttgart
  • Naam event: IDM
  • Datum event: 20-22 september 2024
  • Locatie: Am Motodrom 1, 68766 Hockenheim, Duitsland
  • UW GEZIN AANMELDEN

IDM Hockenheim

In het weekeinde van 20 september tot en met 22 september 2024 worden op de fameuze Hockenheimring de finales verreden van het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM) en u kunt er met het hele gezin als VIP bij zijn. Een meerdaagse volledig verzorgde trip naar Duitsland. U verblijft in een pracht hotel in de nabijheid van het circuit. U hoeft alleen te zorgen voor de heen en terugreis, de kosten voor het verblijf en verzorging nemen wij geheel voor onze rekening!

 

Het IDM is racebeleving ten top! Het heeft een imposant startveld en spannende races in het vooruitzicht. Het wordt ongetwijfeld weer een indrukwekkend en mooi race-evenement waaraan ook Nederlandse rijders meedoen. Naast de ‘hoofdact’ het IDM Superbike komen ook de coureurs van de sterke IDM Supersport-serie in actie, wellicht zien we de jonge en talentvolle coureurs van Northern Talent Cup ook weer op de baan. De FIM Sidecar World Championship is tevens onderdeel van het race-evenement.

 

Beleef van dichtbij hoe al die PK’s in bedwang worden gehouden en ervaar de spanning in de races. En als je alleen denkt dat we de hele dag racewedstrijden zitten te bekijken…dan heb je het helemaal mis! Kijk o.a. met ons achter de schermen bij diverse teams, ontmoet de coureurs, stel vragen tijdens een interview, pitwalk, als VIP op de startgrid, zelf een rondje over de baan rijden, haal jij je rijbewijs?

Alle evenementen