Over Ons

Doelstelling van Stichting Happy Smile is om gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP-gast op een circuit in Nederland, Duitsland of België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten. Stichting Happy Smile nodigt niet alleen het zieke kind uit, het hele gezin is van harte welkom tijdens het VIP-arrangement. Het gezin wordt tijdens de duur van het VIP-arrangement verzorgt en ontzorgt. Uitsluitend de heen- en terugreis naar de plek van bestemming hoeft het gezin zelf te regelen.

Voor één dag VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, de Jack’s Racing Day, IDM Superbike, Classic GP en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf ons VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock tour en een ‘meet and greet’  plaats met één of meerdere coureurs.

IDM Familie Weekend

De IDM Superbike weekenden voor gezinnen worden georganiseerd tijdens races waar het BCC-Alpha-Van Zon-BMW Team onder leiding van Werner Daemen aanwezig is. Stichting Happy Smile werkt onder andere samen met dit team welke deelneemt aan alle races in het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft, ook wel het IDM genoemd. Stichting Happy Smile biedt gezinnen gedurende het raceweekend onvergetelijke dagen op het circuit.

De gezinnen maken van dichtbij mee hoe het er aan toe gaat in de wegracewereld. De coureurs en de racemotoren staan klaar om met de gezinnen tijdens het weekend op de foto te gaan en wat is er mooier dan een kijkje te nemen in de pitbox om met eigen ogen te zien hoe de monteurs werken aan de motoren om een zo’n mogelijke prestatie te kunnen leveren en heel misschien even plaats te nemen op zo’n gigantische racemotor. Om het circuit zelf te kunnen ervaren kunnen de gezinnen plaats nemen in een golfkar waarna er een rondje over het circuit wordt gereden.

Tijdens de IDM familie weekenden neemt Stichting Happy Smile de overnachtingskosten voor haar rekening en vanzelfsprekend wordt het eten en drinken tijdens het gehele arrangement volledig kosteloos verzorgt.

Happy Smile Puzzelboek

Novateur Media uit Groningen levert dit jaar aan twintig ziekenhuizen in heel Nederland op de kinderafdelingen het ‘Happy Smile Puzzelboek’. Dit in een oplage van 250 stuks per ziekenhuis.

Blijf op de hoogte

Stichting Happy Smile houdt u via haar website en Facebook op de hoogte van alle nieuwtjes, wetenswaardigheden en verslagen van de VIP-arrangementen. Heeft u naar aanleiding van onze berichtgeving, een evenement etc. vragen of suggesties? Dan vernemen wij dit graag van u.

Ben jij onze VIP-gast op een circuit in Nederland, België of Duitsland?