• Organisator: LDP International B.V.
  • Naam event: Jack's Racing Day
  • Datum event: 3 - 4 augustus 2024
  • Locatie: TT Circuit, De Haar 9, 9405 TE Assen
  • UW GEZIN AANMELDEN
Jack's Racing Day TT Circuit Assen

Jack’s Racing Day

Eén keer per jaar trakteert Jack’s Casino op het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen. Geniet van een dagvullend programma met autoraces, motorraces, races met superkarts, stunts en demonstraties. Ga op handtekeningsjacht, beleef de races vanuit onze VIP-box, ontmoet een beroemde coureur, stel vragen tijdens een interview, ga mee met de paddocktour en zie alle exclusieve voertuigen, coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. Tuurlijk, we beleven vast nog héél véél meer!

 

Op de wedstrijddag trok Jack’s Racing Day in 2023 meer dan 90.000 bezoekers naar het TT Circuit Assen. Vanaf ons VIP-balkon waren onze genodigden onder meer getuige van een aantal snelle ronden van de voormalig wereldkampioen Formule 2 én Formule E Nyck de Vries. Ook waren de gebroeders Tim en Tom Coronel te gast in onze box voor een verhelderend interview en handtekeningsessie. De Coronels zijn met name bekend van de tourwagenracerij en deelname aan de extreem zware Dakar-rally.

 

Jack’s Racing Day is een volledig raceweekend. Vanaf vrijdag trainen de deelnemers voor de wedstrijden. Zaterdag starten de kwalificaties en de eerste races en zondag is een volledige racedag. Op zaterdag en zondag worden de races afgewisseld met demonstraties.

Alle evenementen