• Organisator: Truckstar
  • Naam event: Profile Truckstar Festival
  • Datum event: 27 - 28 juli 2024
  • Locatie: TT Circuit, De Haar 9, 9405 TE Assen
  • UW GEZIN AANMELDEN

Truckstar Festival

Het Truckstar Festival is een jaarlijks evenement dat sinds 1992 in juli of augustus op het TT Circuit van Assen wordt georganiseerd. Tussen 1980 tot 1991 werd het op verschillende locaties gehouden in Tilburg, Leiden, Utrecht en het circuit van Zandvoort. Het is het grootste truckersfestijn van Europa met meer dan 2000 vrachtwagens, en trekt jaarlijks zo’n 60.000 bezoekers.

 

Ook in 2024 verwelkomen wij u graag op het TT Circuit in Assen voor het Profile Truckstar Festival. Het belooft weer een spetterende editie te worden met veel vertier op het middenterrein, de showstraat en natuurlijk de vele vrachtwagens langs de baan. Het festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks, klassiekers en Amerikanen op het binnenterrein maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

 

Op het kloppende hart van het middenterrein, de paddock, is het beursplein. Hier zijn al jaren de grote truckmerken vertegenwoordigd. Ook staat het vol met de mooiste vrachtwagens uit alle takken van transport uit heel Europa. Het is zeer de moeite waard om een rondje door de ‘showstraat’ te lopen.

Alle evenementen