Champagne voor Stichting Happy Smile

Champagne voor Stichting Happy Smile

Ronde Tafel 36 Assen organiseerden de afgelopen maanden weer een exclusieve Champagne verkoop voor een goed doel. In de afgelopen jaren konden onder meer Stichting Route Jack, Stichting Wens Ambulance en Maatschappelijke Opvang Kommarin een mooie bijdrage ontvangen.

Dit jaar deden de mannen van RT 36 Assen een inzameling voor Stichting Happy Smile. Via hun eigen kanalen en de website Flesjechampagne.nl konden belangstellenden een fles Champagne aankopen.

Geert Prins van Stichting Happy Smile gaf afgelopen maandagavond 6 februari een presentatie voor de leden van Ronde Tafel 36 Assen. Na afloop kreeg Geert uit handen van Louis Visser van RT 36 Assen een riante cheque van maar liefst € 4.800,- Stichting Happy Smile is RT 36 Assen zeer erkentelijk voor deze gulle donatie.

Nederlandsche Tafelronde

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie en hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

Door ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Sinds seizoen 2017 plaatsen we alle foto’s die gemaakt worden tijdens een evenement met gezinnen op Facebook in fotoalbums geplaatst worden. U kunt hier de foto’s, die u graag zelf in bezit wilt hebben, vrij van rechten vandaan halen.

Populair nieuws

Volgend event

WK Superbike 2023 Assen

De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Van 21 tot en met 23 april 2023 voor de 31ste keer de WK Superbike

Foto's die wij maken tijdens evenementen plaatsen wij vanaf seizoen 2017 op Facebook